f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Contact

  /  Contact
Veerle thee laptop_web

Eens kennismaken?

Wil je meer weten over mij of mijn begeleiding, stuur me dan gerust een mail met je vragen. Je mag me ook bellen voor een kennismaking om te voelen of het klikt.

Veel van de contacten tijdens mijn begeleiding verlopen online. Toch vind ik het erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben. Zeker wanneer je hooggevoelig bent, is voelen heel belangrijk.

 

Liefs,

Veerle ondertiteling

Overige gegevens

KVK-nr:  67175155

BTW-nr:  NL002338942B50

Ik ben Veerle Wagenaar en geboren in 1995. Al van jongs af aan heb ik een zesde zintuig én ben ik hooggevoelig. De kenmerken waren er altijd, maar het heeft lang geduurd voordat dit werd herkend. Daardoor was het moeilijk voor zowel mij als mijn omgeving, om te begrijpen waarom ik ‘anders’ was.

Mijn eigen ervaringen hebben geleid tot het besef dat het anders kan en dat ik anderen kan behoeden voor de strijd, het verdriet en de onmacht die ikzelf als kind en jongere heb ervaren.

Begeleiding vanuit ervaring en wetenschap

Mijn kennis komt niet alleen voort vanuit eigen ervaringen. In 2017 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige en heb jarenlange ervaring in het vak. Daarnaast ben ik in opleiding tot pedagoog, waardoor ik vanuit mijn studie, begrijp hoe de ontwikkeling van kind tot (jong-) volwassene verloopt.

Gecertificeerd coach

Naast de wetenschappelijke studies ben ik gecertificeerd HSP-begeleider. Bovendien ben ik aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatieve Therapeuten, en gecertificeerd ‘Ik leer anders coach’.

Certificeringen

In opleiding: cursus pedagogiek

Verpleegkundige niveau 4

Logo hspbegeleidingnederland

Gecertificeerd hsp-begeleider, aangesloten bij www.hspbegeleidingnederland.nl

Logo Poptalk

Gecertificeerd pop-talk begeleider

Logo Cat

Aangesloten bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)