f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Ervaringen

  /  Ervaringen
Tijdens en na de coachingstrajecten krijg ik vaak warme woorden terug. Dit geeft veel motivatie voor mij om mensen te blijven begeleiden, maar het geeft wellicht ook vertrouwen aan jou om aan een traject te beginnen. Daarom deel ik hier een paar ervaringen.

Inspirerend en begripvol 

“Ik heb Veerle vanaf het begin meegemaakt en ik vind het ontzettend leuk om te zien heb ze zich heeft ontwikkeld. Inmiddels ben je al bij zo’n vijf ouderkamers geweest, waardoor je dichterbij je doelgroep komt. Door het enthousiasme dat je uitstraalt in de manier waarop jij je verhaal vertelt, krijgen ouders het gevoel dat ze gehoord en gezien worden. Het mooiste vind ik dat ik, als ervaringsdeskundige, zie hoe je gelijk inspeelt op de vragen van ouders, wat echt een kwaliteit van je is.  Daarnaast ben je een dame die goed luistert naar de vragen van mensen en gelijk anticipeert door ook voorbeelden te geven. Hierdoor kunnen ouders gelijk aan de slag met hun kinderen. Je bent een lieve en spontane dame die graag iets voor de mensen wil betekenen, zodat zij hun eigen kinderen kunnen ondersteunen. Dit doe je door de ouders informatie te geven, waardoor je hooggevoeligheid bespreekbaar maakt.”

Vol vertrouwen

“Veerle geeft mij het vertrouwen om alles te kunnen zeggen tijdens de coachsessies. Ik weet dat Veerle nooit zou oordelen over situaties die ik haar vertel. Hierdoor durf ik over alles te praten, zelfs de dingen waarbij ik mezelf beoordeel. Bij vorige therapieën was ik alleen maar bezig met de vraag ‘’wat wil de persoon voor mij horen’’. Veerle heeft hier heel snel door heen weten te prikken en ze heeft mij geleerd om vanuit mijn hart te praten/leven. Waar ik vroeger het internet afspeurde voor een antwoord wat daar niet te vinden was, heeft Veerle mij geleerd hoe ik de antwoorden binnenin mezelf kan vinden. Ik ben zeer blij en dankbaar dat ik bij Veerle terecht ben gekomen. ik heb voor het eerst tijdens een coaching het gevoel dat het dit keer gaat lukken, en ik niet weer over een x aantal maanden vast ga lopen.”

Onzeker op school

“Onze zoon is iemand die heel visueel denkt. Dit maakt dat hij op school heel onzeker kan zijn over wat hij moet doen en vaak denkt dat hij het antwoord niet weet. Wat hem helpt, is de lesstof op een andere manier aanbieden, dan weet hij het antwoord heel goed. Doordat hij nu met Veerle’s ‘methode’ op een andere manier leert hoe hij cijfers en woordjes kan aanleren en opslaan, is hij minder onzeker. Veerle is een hele lieve en fijne coach voor onze zoon. Wij én onze zoon zijn super blij met haar.”

Kind beschermt tegen prikkels

“We hebben Veerle ingeschakeld omdat we graag meer handvatten wilden bij de hooggevoeligheid en leerproblemen van onze zoon. Hij heeft door zijn hooggevoeligheid moeite om in een drukke omgeving te zijn of te vertellen hoe hij zich voelt. Het wordt hem dan letterlijk teveel. Door Veerle’s begeleiding heeft hij heel goed geleerd hiermee om te gaan. Hij is heel blij dat zij hem hiermee geholpen heeft en weet nu zelf beter hoe hij met situaties moet omgaan. Ook weet hij hoe hij zichzelf kan beschermen tegen alle prikkels van buitenaf zodat hij daar minder last van heeft.”

Luchtiger en positiever

“Veerle heeft mij laten inzien dat elke situatie een andere zijde heeft. Dit heeft er voor mij gezorgd dat ik veel luchtiger en positiever naar bepaalde situaties kijk. Ik ben nog steeds af en toe verbaasd hoe ik situaties nu in een ander daglicht zet en om kan draaien naar iets positiefs. Sinds mijn sessies met Veerle voel ik me veel rustiger en voelt het alsof er meer ruimte in mijn hoofd is.”

Antwoord op vragen

“Veerle is een rustige vrouw, die alle tijd voor je neemt en ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt. Al tijden volgde ik haar blog, niet wetende dat dit Veerkracht was. Totdat mijn moeder me iets liet lezen over hooggevoeligheid. Ik legde de link en ik kwam in contact met Veerle. Het klikte meteen en met ieder consult werd ik steeds wijzer. Ik kan nu vragen als ‘Waarom ben ik zo?’, ‘Wat is hooggevoelig en wat betekent dit voor mij?’ en ‘Waarom dit en waarom dat’ voor mezelf beantwoorden. Ook sta ik sterker in het leven en ben ik zekerder van mijn zaak geworden. Veerle laat je zelf goed nadenken en helpt je daarna bij de vragen en dingen die je moeilijk vindt. De meditaties vind ik heerlijk. Eventjes een moment voor mezelf en een LEEG hoofd zonder gedachten en beelden.”

Hooggevoelig

“Echt super! Veerle heeft mij geholpen hoe ik om kan gaan met mijn hoogsensitiviteit en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Leven in het nu

“Dankzij lieve Veerle weet ik eindelijk wat ik echt wil in het leven en dat niet alleen, Veerle heeft mij letterlijk met twee benen op de grond gezet door me te laten voelen hoe het is om in het nu te leven. Ik ervaar dat als heel bijzonder. Ook ben ik me veel bewuster geworden van mijn gevoel en emoties en begrijp ik mezelf en anderen veel beter. Alles gaat alleen nog maar positief, al vanaf het eerste gesprek met Veerle en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Een echte, eerlijke aanrader!”