f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Jongvolwassenen

  /  Jongvolwassenen
Ervaar jij hooggevoelig zijn als een last, in plaats van een gift? Heb jij net ontdekt dat je hooggevoelig bent door de HSP test op de website? Heb je last van alle prikkels om je heen en ben je daardoor zo moet dat je weinig energie overhoudt om leuke dingen te doen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied een traject aan waarin ik jou help, om zo met je hooggevoeligheid om te gaan, dat je energie overhoudt. Iedereen heeft behoefte aan een luisterend oor, vooral als jij nu het gevoel hebt anders te zijn dan de rest.

Tijdens de coaching leer je, dat je eigenlijk helemaal niet zo anders bent, maar juist een speciale gave hebt. Die gave kun je omzetten naar een kracht. Om dat te bereiken kun je gebruik maken van één op één coaching bij jou thuis, online coaching via Skype of door de online training hooggevoeligheid te volgen.

Hooggevoelig? Doe de test.

Het coachingstraject en de online training hooggevoeligheid zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren en jongvolwassenen die hooggevoelig zijn. Twijfel je over je hooggevoeligheid? Dan is er een test die daar meer duidelijkheid over geeft. Ook wanneer je er wel zeker van bent dat je hooggevoelig bent, is de test een mooi uitgangspunt voor de coaching en training.

Coaching “In je kracht staan”

Het traject “In je kracht staan” is een coachingstraject dat bestaat uit één-op-één gesprekken. We starten met een intake, voordat we met het daadwerkelijke het traject beginnen. Tijdens het eerste gesprek zorgen we dat jouw hulpvraag helder is, zodat ik goed weet waar jij behoefte aan hebt en hoe ik je kan ondersteunen. Voor een geslaagd traject is een wederzijdse klik erg belangrijk. We moeten ons prettig en veilig voelen bij elkaar. Ook hiervoor is de intake bedoeld, om te voelen of die wederzijdse klik er is.

 

De coaching sessies die volgen na de intake duren ongeveer 60 minuten per keer.  Tijdens deze sessies help ik jou om de prikkels die je ervaart, van zowel de binnen- als buitenwereld, te ontdekken en te verwerken. Datgene waar jouw focus op ligt, groeit. Dus als jij focust op de buitenwereld, komen deze prikkels ook (harder) binnen. Daarom gaan we ons richten op de binnenwereld, zodat jij in iedere situatie waar je ook bent je kunt focussen op je binnenwereld en daardoor kan afsluiten voor ongewenste prikkels in drukkere ruimtes. Wanneer je aandacht richt op je binnenwereld ga je prikkels op een andere manier verwerken, waardoor je meer energie overhoudt.

Ook gaan we aan de slag met hoe jij negatieve emoties kan ombuigen naar positieve emoties. Daarnaast gaan we aan de slag met effectieve communicatie: Hoe kun jij vanuit je ‘’ik’’ duidelijk communiceren naar de ander toe, zonder je te verliezen in de emoties. Tot slot, hoe kom je erachter of je vanuit je ratio (verstand) communiceert of vanuit je innerlijke stem (intuïtie)?

Om dit traject te volgen kun je kiezen voor online begeleiding, maar ik kan ook naar jou toe komen voor de coachingsgesprekken. Bekijk mijn werkwijze en tarieven, of maak direct een afspraak.

Training “Ontdek je ware veerkracht”

De online training “Ontdek je ware veerkracht” is gericht op hooggevoelige jongeren en jongvolwassen die het lastig vinden om hun grenzen te herkennen, niet weten wat ze precies willen in het leven en moeite hebben om prikkels te filteren. Tijdens deze online training leer je de aspecten van hooggevoeligheid (HSP) te ontdekken, herkennen én begrijpen. Vervolgens krijg je handvatten om hier in de dagelijkse praktijk mee om te gaan en leer je meer aandacht te hebben voor datgene waar jij gelukkig van wordt.

Heb je het idee dat de online training hooggevoeligheid “Ontdek je ware veerkracht” past bij jou?

Zie de onderstaande button/link voor meer informatie over de training.

Liever meer begeleiding tijdens de training? Bekijk dan ook de andere versies van deze training.