f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Kinderen

  /  Kinderen

Vaak overprikkeld, moe en snel boos. Dat zijn kenmerken waarmee een hooggevoelig kind zich uit. Herken je deze kenmerken bij jouw kind en wil je beter begrijpen waar je kind mee worstelt en hoe je hem/haar kunt helpen? Ik kan zowel jou als je kind hierin begeleiden.

Hooggevoelig kind

Kinderen die hooggevoelig zijn worden niet altijd goed begrepen. Ze worden overladen door prikkels en weten niet goed hoe ze hiermee om moeten gaan. Vaak uiten ze dat in driftbuien, boosheid, extreme emoties of juist een zeer teruggetrokken houding.

Voor jou, als ouder, is dit ingewikkeld. Je ziet waarschijnlijk dat je kind het moeilijk heeft, maar weet misschien niet hoe je kunt helpen.

Vanuit mijn eigen ervaringen als hooggevoelig persoon, kan ik emoties bij kinderen goed herkennen en weet ik hoe ik kinderen kan helpen om hun gevoelens te uiten en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.

Twijfel je of jouw kind hooggevoelig is? Er zijn een aantal kenmerken die HSP aanduiden waardoor je weet of het waarschijnlijk is dat jouw kind hoogsensitief is. Deze staan samengevat in een test.

Een zesde zintuig

Ziet of hoort jouw kind dingen die anderen niet waarnemen? Dan beschikt hij/zij misschien over een zesde zintuig. Dit is een gave die, zonder juiste begeleiding, voor een kind lastig en beangstigend kan zijn. Voor jou, als ouder, is het ook moeilijk. Want wat doe je als jouw kind overleden mensen ziet? Of een denkbeeldig vriendje heeft?

Omdat ik zelf ook overleden mensen zie, kan ik makkelijk contact maken met de mensen die jouw kind ziet en jouw kind daarin liefdevol begeleiden.

Mijn begeleiding is op locatie, zodat jouw kind in zijn eigen veilige omgeving kan blijven. De begeleiding start altijd met een intake met jou (of jullie) als ouder(s), met direct aansluitend een eerste één op één sessie tussen mij en jouw kind.

Tijdens de intake kan ik vaak al direct een goede inschatting maken over het aantal sessies waarmee jouw kind geholpen is. Iedere sessie, duurt afhankelijk van wat jouw kind aan kan, 30-60 minuten. Hiervoor geldt mijn uurtarief van 85 euro per uur incl. BTW. Dit is exclusief eventuele reiskosten.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op.

Binnenkort verkrijgbaar

Emotidagboek

Emotiedagboek voor kinderen

Een kind kan zich vaak moeilijk uiten. Dat komt omdat het zo overprikkeld raakt dat het lastig is om een situatie in kaart te brengen en emoties te benoemen.

Als ouder kun jij je kind hierbij helpen zodat hij/zij meer grip krijgt op situaties. Dat is fijn voor je kind én voor jou omdat het boosheid, frustratie en verdriet verminderd.

Het emotiedagboek is een laagdrempelige en speelse methode om hierover met je kind in gesprek te gaan. Je kind kan op eigen wijze situaties beschrijven en door middel van stickers op een eenvoudige manier emoties en personen aan koppelen.

Het emotiedagboek is binnenkort via deze academie verkrijgbaar.
Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer het boek beschikbaar is? Stuur me dan een bericht.

E-book voor ouders

Deze online academie is volop in ontwikkeling. Binnenkort kun je hier een e-book bestellen dat handige tools, tips en inzichten biedt om jou als ouder van een hooggevoelig kind te ondersteunen. Het helpt jou om je kind te begrijpen en de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Wil je op de hoogte gebracht worden wanneer het boek beschikbaar is? Stuur me dan een bericht.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password