f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Werkwijze kinderen

  /  Werkwijze kinderen

Intake kinderen

Voor de intake voor begeleiding van kinderen, kom ik naar jullie thuis. De intake is een gesprek van ongeveer 30 minuten tussen mij en jullie, als ouder of verzorger van het kind. Tijdens dit gesprek luister ik naar de situatie zoals jullie die ervaren en aanschouwen en bespreek ik met jullie wat ik daarin kan betekenen. Al tijdens de intake geef ik een indicatie van het aantal sessies waarmee je kind geholpen kan zijn.

De eerste sessie met het kind, volgt direct na het intake-gesprek.

Pop-talk methode

Na de intake met de ouders, volgt een sessie met alleen het kind zelf. Tijdens deze sessie werk ik volgens de pop-talk methode. Dit is een manier om situaties voor het kind te visualiseren waardoor het makkelijker is om hierover informatie te delen. Dat doe ik door, samen met het kind, met playmobil en duplo poppetjes de situatie in kaart te brengen. Hierdoor wordt het het veel duidelijker om te achterhalen wat er in de belevingswereld van het kind gebeurt.

Tijdens de sessies bied ik handvatten waardoor je kind zich beter kan uiten en zelfverzekerder wordt. Heel belangrijk is ook het bieden van een luisterend oor, waardoor je kind zich begrepen en gehoord voelt.

Kinderen met een zesde zintuig, leer ik om op een andere manier te kijken naar de wezens die zij zien. Omdat ik zelf ook energie en wezens voel en zie, die er voor anderen niet zijn, kan ik goed anticiperen om datgene dat je kind ervaart. Gevoelens van angst of onbegrip kan ik wegnemen.

Locatie & reiskosten

Voor consulten met kinderen kom ik altijd naar jullie toe. Het is belangrijk dat een kind zich veilig voelt en daarom is thuis de beste plek voor mijn begeleiding. Hiervoor breng ik 0,19 euro per km aan reiskosten en, vanaf een straal van >30 km rondom Alkmaar, breng ik 40% van mijn uurtarief aan reistijd in rekening.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password