f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Online trainingen

  /  Online trainingen

INTRODUCTIEKORTING

Ontvang tijdelijk 100 euro korting op de online trainingen. Gebruik kortingscode VEERKRACHT bij het afrekenen, de korting wordt direct verrekend.

Training  “Ontdek je ware veerkracht”

Deze online training is ontwikkeld voor hooggevoelige jongeren en jongvolwassenen, die hun ware veerkracht willen ontdekken in de verschillende facetten van het leven. Het is een training hooggevoeligheid, waar je een persoonlijke ontwikkeling doormaakt. Je ontdekt dat je ook op een andere manier naar tegenslagen kunt kijken,ze een reden van bestaan hebben en jou de kans bieden om te groeien. Je zult deze tegenslagen om kunnen buigen als les om de beste versie van jezelf te ontdekken.

 

Unieke en persoonlijke coaching

Een training die je online kunt volgen en ook online gecoacht wordt door mij als ervaringsdeskundige. Het is een online training voor je persoonlijke ontwikkeling. Zelf ben ik een hooggevoelig persoon en heb ik een zesde zintuig, wat het makkelijker maakt om jou te begrijpen en te coachen. Je krijgt handvatten aangereikt om emoties te voelen en helen. Daarnaast leer je omgaan met je eigen emoties. Ga je gelijk in de aanval, word je boos of kruip je in je schulp? Je hebt verschillende manieren om te reageren als een situatie niet gaat zoals je denkt of hoopt. Je maakt kennis met het onderbuikgevoel. Je leert ernaar luisteren en het onderbuikgevoel te herkennen. Daarnaast leer en ontdek je over hooggevoeligheid, wat is het en hoe herken je hooggevoeligheid (ook wel HSP genoemd en staat voor High Sensitive Person)? Misschien wel het belangrijkste, je leert omgaan met je eigen hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Hooggevoelige mensen zijn in veel dingen gevoeliger dan de gemiddelde mens. Wat ervaar je als je een hooggevoelig persoon bent? Het kan zijn dat je meer oog voor detail hebt, gevoelig voor sferen, snel last hebben van irriterende bonnetjes in kleding. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoogsensitief zijn.

 

Ondanks dat de training volledig online is, blijf ik je persoonlijk coachen. Tijdens de training is dat merkbaar, maar ook door de mogelijkheden voor het contact daar omheen.

 

De online training is er in drie varianten waarbij de basistraining hetzelfde is, maar de begeleiding per training anders is. In de basistraining ben ik beperkt betrokken als coach via mail en whatsapp. Wil je meer begeleiding en persoonlijke coaching? Dan kun je kiezen voor een telefonische intake en een Skype-sessie aan het einde van de training + begeleiding. Tot slot, is er de mogelijkheid om de training te combineren met intensieve coaching via Skype.

Alle opties vind je hieronder: