f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Online trainingen

  /  Online trainingen

Binnenkort online

Training  “Ontdek je ware veerkracht”

Binnenkort kun je hier een online training volgen die jou ondersteunt in het ontdekken van jouw (veer)kracht als hooggevoelig persoon. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de training beschikbaar is? Stuur me dan een bericht.

Over de training

Deze training is speciaal gemaakt voor hooggevoelige jongeren/ ( jong) volwassenen, die hun ware veerkracht willen ontdekken in de verschillende facetten van het leven. Je ontdekt dat je ook op een andere manier naar tegenslagen kan kijken en ontdekt dat deze tegenslagen een reden hebben van bestaan, en juist jou de kans biedt om te groeien. Je zult deze tegenslapen om kunnen buigen als les, om de beste versie van jezelf te ontdekken.

Unieke begeleiding

Deze training bevat meer dan alleen informatie en tips. In de training zitten diverse elementen en vormen om zelf aan de slag te gaan met nieuwe inzichten. Je leert jezelf, je kenmerken en behoeften daardoor steeds beter te begrijpen en krijgt grip op je leven.

Naast de training ontvang je ook mijn boek. Hierin lees je mijn levensverhaal en hoe ik  mijn ware veerkracht ontdekte in de verschillende facetten van het leven.

Ondanks dat de training volledig online is, blijft het heel persoonlijk. Tijdens de training zelf is dat merkbaar, maar ook door het contact daar omheen. Je krijgt bijvoorbeeld voorafgaand aan de training een bijzondere boodschap van mij die jou een duwtje in de goede richting te geven bij het ontdekken waar jij staat in je leven.

Ik neem de tijd om jouw energie te voelen en de boodschap voor jou vanuit het universum op te schrijven. Dit kan gevoed worden door een dierbare overledenen zijn of iemand anders.