f

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Excepteur sint lorem cupidatat.

You may like:

Image Alt

Online trainingen

  /  Online trainingen

INTRODUCTIEKORTING

Ontvang tijdelijk 100 euro korting op de online trainingen. Gebruik kortingscode VEERKRACHT bij het afrekenen, de korting wordt direct verrekend.

Training  “Ontdek je ware veerkracht”

Deze training is speciaal gemaakt voor hooggevoelige jongeren/(jong) volwassenen, die hun ware veerkracht willen ontdekken in de verschillende facetten van het leven. Je ontdekt dat je ook op een andere manier naar tegenslagen kunt kijken en ze een reden van bestaan hebben en het jou de kans biedt om te groeien. Je zult deze tegenslagen om kunnen buigen als les om de beste versie van jezelf te ontdekken.

 

Uniek en persoonlijk

Deze training bevat meer dan alleen informatie en tips. In de training zitten diverse elementen en vormen om zelf aan de slag te gaan met nieuwe inzichten. Je leert jezelf, je kenmerken en behoeften daardoor steeds beter te begrijpen en krijgt grip op je leven.

Ondanks dat de training volledig online is, blijft het persoonlijk. Tijdens de training zelf is dat merkbaar, maar ook door de mogelijkheden voor het contact daar omheen.

De training is er in drie varianten waarbij de basistraining hetzelfde is, maar de begeleiding per training anders. In de basistraining ben ik beperkt betrokken via mail en whatsapp. Wil je wat meer begeleiding? Dan kun je ook kiezen voor een telefonische intake en een Skype-sessie aan het einde in de training + begeleiding. Tot slot, is er de mogelijkheid om de training te combineren met intensieve coaching via Skype.

Alle opties vind je hieronder: